Trenutno se nalaziš na hrvatskoj verziji n24. Odaberi svoj jezik:

Novosti24.net

More Website Templates @ TemplateMonster.com - September 26, 2011!

Često postavljena pitanja


Što su novosti24?

Novosti24.net je stranica na kojoj možete napraviti lažni novinski članak kako biste zbunili svoje prijatelje i članove obitelji i dobro se nasmijali.

Kako napraviti lažni članak i gdje za podijeliti?

Sve što se od vas traži je da upišete par podataka o "žrtvi" i kliknite "Dodaj novost". Tada će naš sustav te podatke uklopiti u novinarski članak koji se prikazuje na stranici koja uistinu izgleda kao stranica sa vijestima tako da nitko ne posumnja da se radi o lažnoj vijesti. Vi ćete dobiti link do te novosti te taj link možete slati prijateljima, objaviti na facebooku ili nekom drugom sličnom servisu, slati na mail prijatelju kojega zezate, objaviti na nekom forumu, chatu i slično.

Kako izgleda lažni novinski članak?

Evo jedan primjer lažnog novinskog članka napravljenog pomoću novosti24:
http://www.novosti24.net/vijest/3/1167602081/dobio-na-lotu/

Tko je odgovoran za objavljene članke?

Odgovornost za stvorene vijesti je na vama, zato se dobro odlučite koga želite zezati i hoće li on tu šalu prihvatiti. Ukoliko "žrtva" šale želi da se novost u kojoj je njezino ime obriše, to ćemo i učiniti, isto tako možete zatražiti od nas da obrišemo šalu koju ste vi dodali ako vidite da nije uspjela.


Koje teme članka imam na izboru?

Sve teme lažnih članaka mogu se vidjeti na naslovnoj stranici klikom na padajući izbornik kod 3. koraka kreiranja lažnog članka. Postoje članci koji su prilagođeni za mušku osobu i članci prilagođeni za žensku osobu.